BritBike Forum logo
BritBike Sponsor BritBike Sponsor BritBike Sponsor
BritBike Sponsor

BritBike Sponsor

BritBike Sponsor
BritBike Sponsor BritBike Sponsor BritBike Sponsor
  JWood Auction  
Home | Sponsors, Newsletter | Regalia | Calendar | Bike Project | BritBike Museum | Spiders Cartoons, "OLD" BritBike Forum | DVD- Manuals & Parts books | BritBike Stickers & Decals
Upgrade to: Premium Membership | Premium Life Membership | Vendor Membership | Site Sponsor Membership
Photo posting tutorial

Member Spotlight
Steve Erickson
Steve Erickson
The Northwoods... Michigan
Posts: 1,816
Joined: August 2001
Show All Member Profiles 
Shout Box
Search eBay for motorcycle parts in following countries
Australia, Canada, France, Holland, Italy, United Kingdom, USA
Random Gallery photo
Who's Online Now
216 registered members (57nortonmodel77), 1,639 guests, and 588 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
revans, Gilly, XTINCT, Bruce Roberts, Brian Ellery
9959 Registered Users
Top Posters(30 Days)
btour 189
koan58 99
Stuart 86
NickL 73
Popular Topics(Views)
439,215 mail-order LSR
Forum Statistics
Forums33
Topics65,293
Posts632,504
Members9,959
Most Online3,995
Feb 13th, 2017
Like BritBike.com on Facebook

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
Page 1 of 2 1 2
#573391 - 11/22/14 4:02 pm Disappearing posts?  
Joined: Sep 2014
Posts: 445
Tigernuts Online content
BritBike Forum member
Tigernuts  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2014
Posts: 445
Naarfuk, UK
I have posted replies on a couple of threads in the past 2 or 3 days but there is no sign of them now. What's happened to them? By way of a constructive suggestion, may I suggest that somebody who knows about these things checks it out and fixes it? It is quite frustrating! Thanks.

Support Your #1 BritBike Forum!
Membership Type! Free
Member
Premium
Member
Premium Life
Member
Vendor
Member
Site
Sponsor
Recognition No Premium Member Premium Life member (5 years) Vendor Member Site Sponsor Membership
Post commercial threads No No No Yes Yes
Custom title No Yes Yes Yes Yes
Upload avatar & photos No Yes Yes Yes Yes
Link avatar & photos Yes Yes Yes Yes Yes
Private Message Storage: 10 100 100 100 100
Length of signatures 255 600 600 600 600
Removes this very advert island between post 1&2 No Yes Yes Yes Yes
Price Free $12.90/year $105.00 No End
$55.00/5 years
$210.00/year
($17.50/month)
Email
Click on button >>
  Premium Member Premium Life member Vendor Member Site Sponsor Membership
#573395 - 11/22/14 4:29 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Jul 2001
Posts: 2,086
Morgan aka Admin Offline
Ride safe today!
Morgan aka Admin  Offline

Ride safe today!

Joined: Jul 2001
Posts: 2,086
Gothenburg, Sweden
Need specific info on which thread and when you posted, that way I may check the logs


BSAing you
Morgan Johansson
BritBike.com.
____________________
Morgan on Facebook | BritBike on Facebook | Twitter | Skype: "britbike.com" |
Join our BritBike MotorCycle Forum on Facebook
#573396 - 11/22/14 4:32 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Jul 2001
Posts: 2,086
Morgan aka Admin Offline
Ride safe today!
Morgan aka Admin  Offline

Ride safe today!

Joined: Jul 2001
Posts: 2,086
Gothenburg, Sweden
Below post are what we all can see
Disappearing posts? BritBike FAQ Forum 27 minutes 23 seconds ago
Re: Cylinder Head Shop? Triumph Bulletin Board 17/11, 2014, 02:37
Re: Cylinder Head Shop? Triumph Bulletin Board 15/11, 2014, 02:39
Re: Cylinder Head Shop? Triumph Bulletin Board 14/11, 2014, 01:17
Cylinder Head Shop? Triumph Bulletin Board 10/11, 2014, 02:44

what else threads did you post to?


BSAing you
Morgan Johansson
BritBike.com.
____________________
Morgan on Facebook | BritBike on Facebook | Twitter | Skype: "britbike.com" |
Join our BritBike MotorCycle Forum on Facebook
#573398 - 11/22/14 4:40 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Jul 2001
Posts: 2,086
Morgan aka Admin Offline
Ride safe today!
Morgan aka Admin  Offline

Ride safe today!

Joined: Jul 2001
Posts: 2,086
Gothenburg, Sweden
Have looked at all logs from Nov 17th and cannot see anything....


BSAing you
Morgan Johansson
BritBike.com.
____________________
Morgan on Facebook | BritBike on Facebook | Twitter | Skype: "britbike.com" |
Join our BritBike MotorCycle Forum on Facebook
#573403 - 11/22/14 5:43 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Aug 2001
Posts: 1,816
Steve Erickson Offline
Steve Erickson  Offline



Joined: Aug 2001
Posts: 1,816
The Northwoods... Michigan
Tigernuts, you show having made 9 posts in total. Some Morgan did not include, such as some T140 posts(?). In checking, I can find all these posts, they are still here. Are you saying that you have made more than 9 posts?

To double check this, go to "My Stuff", select "View Posts", and you can see them. All 9 still exist in the threads originally posted in. Last post shows a date of 11/16.

#573614 - 11/24/14 7:49 am Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Sep 2014
Posts: 445
Tigernuts Online content
BritBike Forum member
Tigernuts  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2014
Posts: 445
Naarfuk, UK
Thanks for your replies. I did post (or at least wrote) two more responses to threads than are shown in the record. Both in the Triumph bulletin board, one re. the T120TT pistons heading and the other re. the Ignition timing heading. Both seem to have vanished without trace. Both were within the past week or so. Both were using the quick reply facility (no idea what advantage there is in using the other sort?)

I've had this happen on another forum, just a couple of times. On that forum, others said they'd had the same thing. God knows where the text goes, but its enough to put me off bothering! Lets see if this gets through...

PS: Like this one, I went back and edited to remove my 'signature' - could that throw things? Why can't I set things up so that no 'signature' is my default setting? What's the point in inventing a pseudonym if your real name is going to get shown every time?!

Last edited by Tigernuts; 11/24/14 7:51 am.
#573617 - 11/24/14 8:57 am Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Dec 2004
Posts: 8,893
kommando Online content
kommando  Online Content


Joined: Dec 2004
Posts: 8,893
Scotland
Quote:
Why can't I set things up so that no 'signature' is my default setting?


Most people list their bikes only in their signature and no names, if you leave it blank then nothing gets posted but it saves people asking what bike the question is about if you forget to add the details in a question.

#573642 - 11/24/14 11:28 am Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Aug 2001
Posts: 1,816
Steve Erickson Offline
Steve Erickson  Offline



Joined: Aug 2001
Posts: 1,816
The Northwoods... Michigan
Tigernuts, it sounds to me most likely operator error, though this site does have the occasional ghost in the machine. Nobody else seems to be having this problem. I've asked Morgan to review your profile setup, to make sure there are no conflicts that could cause this.

The signature is optional, you'll notice many members, myself included, don't use one. You should not have to edit to remove it, should be a setup procedure under My Stuff.

#573649 - 11/24/14 12:29 pm Re: Disappearing posts? [Re: Steve Erickson]  
Joined: Sep 2013
Posts: 1,583
quinten Online content
BritBike Forum member
quinten  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2013
Posts: 1,583
Pacific northwest

Tigernuts ,
try 'select all' and 'copy' , before 'preview' and 'post' . That way there is a copy on your clipboard if the post gets lost ... and Use the 'preview' feature to see if 'links' and pictures will display correctly .

.

#573660 - 11/24/14 2:10 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Jul 2001
Posts: 2,086
Morgan aka Admin Offline
Ride safe today!
Morgan aka Admin  Offline

Ride safe today!

Joined: Jul 2001
Posts: 2,086
Gothenburg, Sweden
I guess you deleted your signature.


BSAing you
Morgan Johansson
BritBike.com.
____________________
Morgan on Facebook | BritBike on Facebook | Twitter | Skype: "britbike.com" |
Join our BritBike MotorCycle Forum on Facebook
#573678 - 11/24/14 4:18 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Sep 2014
Posts: 445
Tigernuts Online content
BritBike Forum member
Tigernuts  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2014
Posts: 445
Naarfuk, UK
I've just looked in the 'my stuff' section, in the 'my profile' bit. I can confirm that I didn't put anything in the 'Signature' box right from the start, so where the hell my name came from I don't know. When first joining the forum a big issue is made of giving your real name (for reasons I don;t really understand but I went along with it anyway - I hate filling in online forms only to have them rejected because some part isn't properly filled in, so I dutifully obeyed all the instructions).

So, I haven't deleted my signature. I tried to find out how to a week pr so ago and couldn't figure it out. If it's gone, I'll be glad.

As for 'operator error', that is a real possibility as I haven't the vaguest idea how computer stuff works. But I can state with confidence that I did type those two replies, and I did click the right button, and they did vanish!

I'll go back and 'edit' this to say whether the signature thing came up again:-

Right - it did, and I had to go back and delete it yet again. Can someone tell me in plain language how to re-set my default settings so that this doesn't keep happening? To reiterate, there is nothing whatsoever written in the 'signature' box in the 'my profile' bit.

Last edited by Tigernuts; 11/24/14 4:20 pm. Reason: Read the text
#573969 - 11/26/14 12:39 am Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Aug 2001
Posts: 2,479
Richrd Online content
Richrd  Online Content


Joined: Aug 2001
Posts: 2,479
Springfield Nebraska
when you edit your sig, are you scrolling to the bottom and clicking "submit"?

as for the disapearing, are you saying they appear on the thread and then disappear,? or could they never get to the the thread? Some people have had this problem with some browsers. I don't know if there is an answer to that one except as quinten says, copy your post in case you have to re do it.


Rich (member ThreeMustGetBeers)
"It's not always about going fast. Sometimes it's nice to slow down" (Wendy E.2016)

69 bonney
72 commando
75 commando interstate
06 Suzu..Suzu.. uh appliance
couple of beesas a ducati
and the Snake Bike
#573972 - 11/26/14 12:52 am Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Aug 2001
Posts: 1,816
Steve Erickson Offline
Steve Erickson  Offline



Joined: Aug 2001
Posts: 1,816
The Northwoods... Michigan
I've asked Morgan to re-install your membership profile to see if that solves the problem. Can't see anything wrong with it as is, but...? No visible reason for your name to come up as a signature, or your posts vanishing on edit.

#574196 - 11/27/14 3:56 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Sep 2014
Posts: 445
Tigernuts Online content
BritBike Forum member
Tigernuts  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2014
Posts: 445
Naarfuk, UK
Thanks for your help. I'll see what happens now...


If anything other than a blank space is visible here, something's wrong.
#574486 - 11/30/14 12:10 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Sep 2014
Posts: 445
Tigernuts Online content
BritBike Forum member
Tigernuts  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2014
Posts: 445
Naarfuk, UK
OK, it has changed a bit but not much. Now, the bit to the left of the box where I am writing this, has the following text:

HTML is disabled
UBBCode is enables
[a tick box, pre-ticked] Add Signature

If there's any way of changing the default so that I have to positively choose to add a signature, rather than make sure I remember to un-tick the box, I'd be grateful if someone could let me know, thanks.

#574519 - 11/30/14 3:39 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Aug 2001
Posts: 2,479
Richrd Online content
Richrd  Online Content


Joined: Aug 2001
Posts: 2,479
Springfield Nebraska
why not add the sig as default. something like "I'm adding this under protest!" then that will appear on all p osts


Rich (member ThreeMustGetBeers)
"It's not always about going fast. Sometimes it's nice to slow down" (Wendy E.2016)

69 bonney
72 commando
75 commando interstate
06 Suzu..Suzu.. uh appliance
couple of beesas a ducati
and the Snake Bike
#574544 - 11/30/14 7:57 pm Re: Disappearing posts? [Re: Richrd]  
Joined: Sep 2014
Posts: 445
Tigernuts Online content
BritBike Forum member
Tigernuts  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2014
Posts: 445
Naarfuk, UK
Nice idea Richrd, trouble is, I don't know how to! I can't find anything in my 'my stuff' section that invited me to add,subtract or edit any kind of 'signature' - that's the problem!

On this one, those HTML / UBBCode things are in a different place, at lower left under 'Post Options'. The 'Add my signature to this post (complete with the box pre-ticked by default - I have just un-ticked it) is to the right of those. I'm only mentioning this in case it helps anyone in control of this forum understand what's happening....

#574549 - 11/30/14 8:24 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Aug 2001
Posts: 2,479
Richrd Online content
Richrd  Online Content


Joined: Aug 2001
Posts: 2,479
Springfield Nebraska
ok, go to my stuff / edit profile / as you scroll down, there is confim email password screen name etc. half way down the page is the signature box. button under that is to preview.

then there is the avatar setup. leave it blank if you don't want one.

at the bottom is the submit button.

thiis will get a sig line if this is not the problem. tell me what is and I'll try to figure it out.


Rich (member ThreeMustGetBeers)
"It's not always about going fast. Sometimes it's nice to slow down" (Wendy E.2016)

69 bonney
72 commando
75 commando interstate
06 Suzu..Suzu.. uh appliance
couple of beesas a ducati
and the Snake Bike
#574602 - 12/01/14 7:22 am Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Sep 2014
Posts: 445
Tigernuts Online content
BritBike Forum member
Tigernuts  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2014
Posts: 445
Naarfuk, UK
OK, just done that. There is a signature box just as you say, but there's nothing written in it. I checked the 'Preview' button in case something was hidden, but no, not one of the max 225 characters has been used - so where does my surname come from unless I untick that 'Add Signature' box?

So, now I know how I could add something to the signature box in My Profile, but why would I need to? Do other people have this? I'm really crap with computers and this kind of thing does my head in!

And another thing(!) - where did that yellow smiley face symbol come from next to my username? I didn't put it there (wouldn't know how to if I wanted to, which I don't).

Furthermore... no, that's it actually!

#574622 - 12/01/14 12:04 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: May 2005
Posts: 3,753
shel Online content
BritBike Forum member
shel  Online Content
BritBike Forum member

Joined: May 2005
Posts: 3,753
ohio
The smiley face next to your name just shows whether your are logged in or not. it's yellow when you're logged in and pale when you're not


When given the choice between two evils I picked the one I haven't tried before
#574661 - 12/01/14 5:49 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Sep 2014
Posts: 445
Tigernuts Online content
BritBike Forum member
Tigernuts  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2014
Posts: 445
Naarfuk, UK
OK, that's the smiley face eliminated from my enquiries. Let's see whether my 'signature' experiment has been successful. I am just about to click 'submit' without un-ticking that Add Signature box.


If anything other than a blank space is visible here, something's wrong.
#574662 - 12/01/14 5:51 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Sep 2014
Posts: 445
Tigernuts Online content
BritBike Forum member
Tigernuts  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2014
Posts: 445
Naarfuk, UK
Unbelievable. No signature that time. All I did differently was to write some gibberish in the signature section in My Profile. So without anything in there, it adds something and when you add something it subtracts it. It all makes perfect sense.


If anything other than a blank space is visible here, something's wrong.
#574687 - 12/01/14 8:25 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Aug 2001
Posts: 2,479
Richrd Online content
Richrd  Online Content


Joined: Aug 2001
Posts: 2,479
Springfield Nebraska
ok, now that the world is again safe for dogs and little kids, let me see if I can understand what started all this.

you say that before, your real name appeared at the bottom of your posts?


Rich (member ThreeMustGetBeers)
"It's not always about going fast. Sometimes it's nice to slow down" (Wendy E.2016)

69 bonney
72 commando
75 commando interstate
06 Suzu..Suzu.. uh appliance
couple of beesas a ducati
and the Snake Bike
#574768 - 12/02/14 1:53 pm Re: Disappearing posts? [Re: Richrd]  
Joined: Sep 2014
Posts: 445
Tigernuts Online content
BritBike Forum member
Tigernuts  Online Content
BritBike Forum member

Joined: Sep 2014
Posts: 445
Naarfuk, UK
Originally Posted By: Richrd
ok, now that the world is again safe for dogs and little kids, let me see if I can understand what started all this.

you say that before, your real name appeared at the bottom of your posts?


Yes, exactly. Unless I un-ticked the 'Add my signature to this post' box (which I see is sitting below this text box with a default tick already in it again - I won't un-tick it when I submit this, and see what happens)

Edit: Well, that was ok. Lets see if it still doesn't do anything when I post an edit...

Still OK! Looks like problem solved, but it does seem odd to me. Maybe everyone else types something in their My Profile signature box and wonders why nothing ever appears on screen, but don't ask about it?

Last edited by Tigernuts; 12/02/14 1:56 pm.

If anything other than a blank space is visible here, something's wrong.
#696970 - 05/31/17 8:09 pm Re: Disappearing posts? [Re: Tigernuts]  
Joined: Apr 2017
Posts: 16
Waterloo John Offline
BritBike Forum member
Waterloo John  Offline
BritBike Forum member

Joined: Apr 2017
Posts: 16
Waterloo, Ontario, Canada
Hi
I'm a new member and just posted a thread about my 1970 T100S wiring. maybe I don't know what I'm doing, but cannot find my post ... only made a few hours ago!
John

Page 1 of 2 1 2

Moderated by  Steve Erickson 


Home | Sponsors | Newsletter | Regalia | Calendar | Bike Project | BritBike Museum | Spiders Cartoons | "OLD" BritBike Forum | DVD- Manuals & Parts books | BritBike Stickers & Decals
Upgrade to: Premium Membership | Premium Life Membership | Vendor Membership | Site Sponsor Membership
UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.405s Queries: 16 (0.047s) Memory: 0.9977 MB (Peak: 1.3455 MB) Zlib disabled. Server Time: 2017-11-23 22:20:22 UTC