BritBike Forum logo
BritBike Sponsor BritBike Sponsor BritBike Sponsor
BritBike Sponsor

BritBike Sponsor

BritBike Sponsor
BritBike Sponsor BritBike Sponsor BritBike Sponsor
  JWood Auction  
Home | Sponsors, Newsletter | Regalia | Calendar | Bike Project | BritBike Museum | Spiders Cartoons, "OLD" BritBike Forum | DVD- Manuals & Parts books | BritBike Stickers & Decals
Upgrade to: Premium Membership | Premium Life Membership | Vendor Membership | Site Sponsor Membership
Photo posting tutorial

Member Spotlight
Ron C
Ron C
Ohio
Posts: 23
Joined: August 2017
Show All Member Profiles 
Shout Box
Search eBay for motorcycle parts in following countries
Australia, Canada, France, Holland, Italy, United Kingdom, USA
Random Gallery photo
Who's Online Now
220 registered members (57nortonmodel77), 1,806 guests, and 537 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
Brian Ellery, Jon Andrews, Berni Ernst, johnguppy, michael morgan
9955 Registered Users
Top Posters(30 Days)
btour 189
koan58 100
Stuart 84
NickL 67
Popular Topics(Views)
437,348 mail-order LSR
Forum Statistics
Forums33
Topics65,274
Posts632,183
Members9,955
Most Online3,995
Feb 13th, 2017
Like BritBike.com on Facebook

Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate This Thread
#23291 - 04/06/07 7:28 pm BSA C12 - lights give problems...  
Joined: Aug 2006
Posts: 122
dakota Offline
BritBike Forum member
dakota  Offline
BritBike Forum member

Joined: Aug 2006
Posts: 122
Belgium
Hi,

When I put on the lights (rear+front) and then open the throttle the engine starts to sputter and finally it stops running.
What is going on? The battery seems fine...
I don't know. Can somebdoy give me a hint?

thanx

Support Your #1 BritBike Forum!
Membership Type! Free
Member
Premium
Member
Premium Life
Member
Vendor
Member
Site
Sponsor
Recognition No Premium Member Premium Life member (5 years) Vendor Member Site Sponsor Membership
Post commercial threads No No No Yes Yes
Custom title No Yes Yes Yes Yes
Upload avatar & photos No Yes Yes Yes Yes
Link avatar & photos Yes Yes Yes Yes Yes
Private Message Storage: 10 100 100 100 100
Length of signatures 255 600 600 600 600
Removes this very advert island between post 1&2 No Yes Yes Yes Yes
Price Free $12.90/year $105.00 No End
$55.00/5 years
$210.00/year
($17.50/month)
Email
Click on button >>
  Premium Member Premium Life member Vendor Member Site Sponsor Membership
#23292 - 04/06/07 9:04 pm Re: BSA C12 - lights give problems...  
Joined: Jul 2005
Posts: 1,919
John RGS Offline
BritBike Forum member
John RGS  Offline
BritBike Forum member

Joined: Jul 2005
Posts: 1,919
new jersey usa
Start checking carefully for a loose wire. Check all areas where wire is in contact with the frame or metal bits for chaffing. It sounds like an intermittent short.


,_o
_ -\_<,
(*)/'(*)

NOPGS #2
#23293 - 04/07/07 12:03 am Re: BSA C12 - lights give problems...  
Joined: Sep 2001
Posts: 296
beezerbill Offline
BritBike Forum
beezerbill  Offline
BritBike Forum

Joined: Sep 2001
Posts: 296
Winston, Oregon
If she runs ok before the light are turned on..well you got a big short in your wiring,,or also...make sure it's charging..one easy way put your light on a wall in the garage see if it get's a little brighter when you rev her up..if it don't well something...screwed up on the way..Beezerbill

#23294 - 04/08/07 8:33 pm Re: BSA C12 - lights give problems...  
Joined: Aug 2006
Posts: 122
dakota Offline
BritBike Forum member
dakota  Offline
BritBike Forum member

Joined: Aug 2006
Posts: 122
Belgium
Fixed.
The wiring coming from the alternator were loose.

Thanx


Moderated by  Allan Gill, Jon W. Whitley 


Home | Sponsors | Newsletter | Regalia | Calendar | Bike Project | BritBike Museum | Spiders Cartoons | "OLD" BritBike Forum | DVD- Manuals & Parts books | BritBike Stickers & Decals
Upgrade to: Premium Membership | Premium Life Membership | Vendor Membership | Site Sponsor Membership
UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.0
Page Time: 0.260s Queries: 14 (0.061s) Memory: 0.8079 MB (Peak: 0.9543 MB) Zlib disabled. Server Time: 2017-11-21 17:12:31 UTC