BritBike Forum logo
BritBike SponsorBritBike SponsorBritBike SponsorBritBike SponsorBritBike Sponsor SteadfastCyclesBritBike SponsorBritBike SponsorBritBike SponsorBritBike SponsorHepolite PistonsBritBike SponsorBritBike Sponsor
Upgrade to: Gold Membership | Premium Membership | Vendor Membership | Site Sponsor Membership
Words from our sponsors..
Vintage Motorcycle Auctioneers!
Vintage Motorcycle Auctioneers

CLICK HERE to see VIDEO
How the Electric Roller Starter works.

ORDER on eBay. CLICK HERE!
Buy your Electric Roller Starter here
ShoutChat Box
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments.
Buy BritBike staff a coffee
Buy BritBike's staff a coffeeStill here since 1996 serving BritBike enthusiasts..
Search eBay for motorcycle parts in following countries
Australia, Canada, France, Holland, Italy, United Kingdom, USA
Random Gallery photo
Member Spotlight
Matthew Manton
Matthew Manton
Toronto
Posts: 538
Joined: April 2004
Show All Member Profiles 
Newest Members
Bill Walker, Phil McClusky, 1957 Road Rocket, Payne, Mysticbus
11018 Registered Users
Top Posters(30 Days)
franko 135
koan58 66
DavidP 63
Popular Topics(Views)
1,149,219 mail-order LSR
a word from..
Forum Statistics
Forums35
Topics68,949
Posts691,025
Members11,018
Most Online14,755
May 5th, 2019
Who's Online Now
69 registered members (998John), 2,267 guests, and 972 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Odd log-in problem #797455 02/03/20 6:40 pm
Joined: Jan 2004
Posts: 4,386
D
DMadigan Offline OP
BritBike Forum member
OP Offline
BritBike Forum member
D
Joined: Jan 2004
Posts: 4,386
This morning after logging in I posted a reply but it did not show on the forum. Hitting post again it said it was posted and the button was deactivated. Then I noticed that I was not logged in anymore. Logging in again, when I changed forums I was no longer logged in. It happened a couple times. Now it appears to be working correctly. Random glitch?

Support Your #1 BritBike Forum!

Check out British motorcycles for sale:
British Motorcycles on e-Bay UK
British motorcycles on e-Bay North America
CLICK HERE to see VIDEO
How the Electric Roller Starter works.


ORDER on eBay. CLICK HERE!

Buy your Electric Roller Starter here
Re: Odd log-in problem [Re: DMadigan] #797475 02/03/20 11:08 pm
Joined: Jan 2014
Posts: 2,844
R
reverb Offline
BritBike Forum member
Offline
BritBike Forum member
R
Joined: Jan 2014
Posts: 2,844
...hi; that is what happened to me the other day. Previous thread than this one.
I am using W7 and Microsoft 14/01 let the system in the limbo so might be something in relation?

Re: Odd log-in problem [Re: DMadigan] #797486 02/04/20 2:12 am
Joined: Feb 2011
Posts: 3,341
Boomer Online Happy
BritBike Forum member
Online Happy
BritBike Forum member
Joined: Feb 2011
Posts: 3,341
I have been having the same thing the last couple of hours. I log in and click on a forum and when it opens I'm logged out. Im on a Mac Workbook so it's probably not related to the operating system.


Bill B...


Boomer
Re: Odd log-in problem [Re: DMadigan] #797493 02/04/20 3:51 am
Joined: Feb 2008
Posts: 4,723
Tridentman Offline
BritBike Forum member
Offline
BritBike Forum member
Joined: Feb 2008
Posts: 4,723
I have had the same problem for over a year.
I normally remain logged in indefinitely but the computer restarts for updates etc and then I have to log in again.
I log in on the general forum page and then when I go to one of the boards 9such as Triumph) I am not logged in and have to log in again.
After a couple of hours the system logs me out.
I then have to log in again.
Normally after the third or fourth cycle of log in/logged out/log in it stays logged in until the next computer restart.
PC and Windows 10.
Not the end of the world but mildly irritating nonetheless.

Re: Odd log-in problem [Re: DMadigan] #798166 02/12/20 12:43 pm
Joined: Aug 2001
Posts: 2,826
R
Rohan Offline
BritBike Forum member
Offline
BritBike Forum member
R
Joined: Aug 2001
Posts: 2,826
I went to connect with BritBike, and it gave me a 522 Error, and informed me that the CloudFlare had failed,
timed out.

Also a PC and Windoze 10.
I immediately put Emergency Plan Z* into action, and all was well again.

*clicked & tried again.
Who woulda thunked....


Moderated by  Steve Erickson 

Home | Sponsors | Newsletter | Regalia | Calendar | Bike Project | BritBike Museum | Spiders Cartoons | DVD- Manuals & Parts books
Upgrade to: Gold Membership | Premium Membership | Vendor Membership | Site Sponsor Membership
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3